Referenser

Vad säger våra kunder om oss?

Kvalitét rakt igenom


"Vi anlitade Holmberg Johansson för att bygga ett staket utmed tomtgränsen. Det var kvalitét från dag ett med allt i från kommunikation oss emellan till färdigt resultat. Vi har planer för att renovera badrum, fasad samt kök och vet exakt vart vi kommer vända oss!"


Anders Lindgren / 56år


Återkommande


"De har hjälpt oss med garagerenovering och byggnation av utekök. Kommer att använda oss av Holmberg Johansson igen!"


Anette Carlsson / 53år


Överträffligt


"Vi ville renovera vårt badrum men visste inte hur vi ville ha det. Med hjälp av Holmberg Johansson blev resulatet högt över förväntan!"


Ewa Trygg / 73år


Köksexperter


"Holmberg Johansson hjälpte oss med renoveringen av vårt kök. Vi lade allt i deras händer och blev mer än nöjda!"


Mathias Valle / 31år


Galant


"Har hjälpt oss både med att bygga en gigantisk trall och ett orangeri. De löste leverans av material och kontakt med glasmästare galant."


Rasmus Nyberg / 30år


100%


"Finns inget mer att säga än att de alltid levererar 100%!"


Staffan Svensson / 31årProjektexempel

Badrum i Vasastan


Här har vi renoverat ett badrum i ett hus från 1885. Innerväggarna var murade så en del putsningsarbete krävdes. Kunden valde sedan en Carrara-platta från Bricmate i storlek 60x60 på både vägg och golv. Andra tillval som dold rördragning samt golvvärme är något som vi oftast rekommenderar. Vi utför allt från rivningsarbetet till färdigställandet av badrummet utan att blanda in några okända underetreprenörer. Alla talar svenska för att du ska kunna känna dig trygg genom hela renoveringen.

Före

Efter

Kök på Sankt Eriksplan


Här har vi rivit det tidigare köket och gjort om det till sovrum och istället byggt upp ett nytt i rummet intill vardagsrummet för trevligare sällskapsytor. Köket är från Ikea men med luckor och täcksidor från Custom Kitchen samt 12mm stenbänkskiva från Bricmate.

Före

Före

Efter

Pooldäck i Salem


Här ville kunden ha hjälp med att bygga trall runt sin nybyggda pool. 

Före

Före

Efter

Efter

Modernisering av lada i Vallentuna


Här hade kunden byggt ett garage intill sin lada och ville få utsidan på både garaget och lada att flyta samman. Modernt på utsidan men flera hundra år gammalt på insidan blev resultatet.

Efter

Före

Vi kan också hjälpa dig!